PRIMA PAGINA»PARTENERI

PSIHOinFormat

PSIHOinFormat este proiectul de suflet dezvoltat de psiholog Oana Popescu-Argetoia si functioneaza ca o legatura imediata intre cititor si resursele pe care psihologul le pune la dispozitie. 


Mai multe informatii despre activitatea Oanei si cabinetul sau de psihologie gasiti pe site-ul www.oanapopescuargetoia.roAsociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din Universitatea București (ASLS-UB)


ASLS- Asociatia Studentilor la Limbi Straine- Parteneri Centrul TOPASLS-UB este o organizație non-guvernamentală ce are ca scop expunerea și susținerea punctelor de vedere ale studenților facultății în fața conducerii acesteia, urmărind menținerea unei bune funcționări a relației dintre cele două entități. Asociația și-a început activitatea în anul 1999, fiind inițial cunoscută publicului drept Liga Studenților. Astăzi, în calendarul ASLS se înscrie o gamă largă de proiecte, nu doar cu scop reprezentativ, ci și caritabil, proiecte care oferă perspective asupra carierei sau din domeniul sănătății.
                                                                                      www.asls.roCentrul de meditatii T.O.P.

Este un Centru Educational ce ofera tinerilor o alternative de studiu si suport in pregatirea profesionala si scolara printr-o educare a invatatului folosind metode de predare moderne si interactive

Copyright Meditatii Top 2016. Toate drepturile rezervate.