STUDII GIMNAZIALE SI LICEALE


Anatomie

Meditatii Anatomie - Liceu, Bacalaureat si Admitere Facultate
Nivel:Liceu, Bacalaureat si Admitere Facultate
Durata:2 ore
Grupa:2-3 elevi
Abonamente:Junior
Pro
Expert
Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Anatomie pentru pregatire Liceu, Bacalaureat si Admitere Facultate Medicina, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching.

Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video). 

Chimia si biologia sunt „abecedarul” viitorului student la medicina. Daca iti plac aceste doua materii, e primul semn ca esti potrivit pentru Facultatea de Medicina. In facultate, vor fi aprofundate anumite notiuni din perioada liceului si vei invata si multe altele noi. Secretul este sa faci legaturi logice intre informatii, sa nu memorezi pur si simplu. Este mai important sa stii locul in care poti cauta o informatie, o referinta, atunci cand ai nevoie, decat sa incerci sa retii toate datele. Cu atat mai mult cu cat unele informatii medicale se vor schimba chiar in intervalul in care vei fi student!

Medicul prin natura profesiei sale interactioneaza cu pacientii, cu problemele medicale ale acestora, si, de multe ori, si cu cele personale. Un bun medic stie sa isi asculte pacientii, sa fie empatic cu ei si sa incerce sa ii inteleaga din toate punctele de vedere, nu doar medical.

A fi medic inseamna sa dai dovada de mult altruism fata de semeni, inseamna ca in fiecare zi sa inveti sa iti iubesti si mai mult meseria.

Profesorii centrului nostru vor fi alaturi de tine pe parcusul drumului pe care l-ai ales printr-o pregatire temeinica, adaptata nevoilor tale la materiile necesare admiterii la Facultatea de Medicina, Medicina Dentara si Farmacie.

 

INSCRIERE CURS

Centrul de meditatii T.O.P.

Este un Centru Educational ce ofera tinerilor o alternative de studiu si suport in pregatirea profesionala si scolara printr-o educare a invatatului folosind metode de predare moderne si interactive

Copyright Meditatii Top 2016. Toate drepturile rezervate.