STUDII GIMNAZIALE SI LICEALE


Matematica

Meditatii Matematica - Liceu, Bacalaureat si Admitere Facultate
Nivel:Gimnaziu, Liceu, Bacalaureat si Admitere Facultate
Durata:2 ore
Grupa:2-3 elevi
Abonamente:Junior
Pro
Expert
Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Matematica pentru pregatire Gimnaziu, Liceu, Bacalaureat si Admitere Facultate, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching.

Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).

Importanta matematicii nu a fost niciodata mai mare decat in prezent si in viitorul apropiat. Abilitatile matematice sunt cruciale pentru o gama larga de stiinte analitice, tehnologice, stiintifice, de securitate si aplicatii economice.

  

Intelegerea matematicii pentru tinerii care invata depinde de o fundatie timpurie bazata pe o inalta calitate de predare ce stimuleaza creativitatea si spiritul competitiv. Tineri, in fiecare etapa a educatiei ar trebui sa experimenteze matematica prin programe de studiu, exercitii aplicate si eficienta de predare, bazate pe cercetare. Centrul de meditatii ofera instrumentele necesare unei predari interactive profesori de specialitate hotarati sa ofere sprijinul necesar pentru rezultate bune.

  

Matematica, alaturi de alte descipline, are un rol foarte important in formarea absolventilor invatamantului preuniversitar. Astfel, unul din scopurile studiului matematicii in scoala este educarea modului de gandire riguros si obiectiv, precum si exprimarea precisa.

  

Identificarea  unor date, relatii matematice si corelarea lor in functie de contextul in care au fost definite

  • Prelucrarea datelor de tip cantitativ, calitativ, structural, contextual cuprinse in enunturi matematice
  • Utilizarea algoritmilor si a conceptelor matematice pentru caracterizarea locala sau globala a unei situatii concrete
  • Exprimarea caracteristicilor matematice cantitative sau calitative ale unei situatii concrete si a algoritmilor de prelucrare a acestora
  • Analiza si interpretarea caracteristicilor matematice ale unei situatii problema
  • Modelarea matematica a unor contexte problematice variate, prin integrarea cunostintelor din diferite domenii
  • Dezvoltarea abilitatilor de logica si calcul matematic, necesare utilizarii metodelor matematice in celelalte discipline.
  • Explicarea si interpretarea unor procese, precum si a continuturilor teoretice si practice ale disciplinei.
  • Dobandirea cunostintelor de baza de matematici superioare, necesare intelegerii      mecanismelor matematice aplicate in celelalte discipline care o utilizeaza;

  

Un elev bine pregatit la matematica in scoala generala si in liceu poate deveni un inginer desavarsit insa chiar daca nu isi doreste o cariera in domeniul stiintelor exacte, gandirea matematica il va ajuta cu siguranta  sa devina un avocat sau un medic foarte bun.

INSCRIERE CURS

Centrul de meditatii T.O.P.

Este un Centru Educational ce ofera tinerilor o alternative de studiu si suport in pregatirea profesionala si scolara printr-o educare a invatatului folosind metode de predare moderne si interactive

Copyright Meditatii Top 2016. Toate drepturile rezervate.