PRIMA PAGINA»AVANSATE»WEB DESIGNER

AVANSATE


Web Designer

Curs avansat Web Designer pentru adulti si copii
Nivel:Copii
Adulti
Durata:40 ore
Grupa:10-15 persoane
Abonamente:Specific
Daca doresti sa avansezi, sa te reorientezi in cariera sau sa fii antreprenor si sa iti poti crea si administra o pagina web pentru promovarea propriei afaceri, te invitam la cursul de Designer pagini WEB, ACREDITAT ANC.

 In conceperea cursurilor s-a pornit de la ideea ca oricine, avand doar cunostinte de operare pe calculator si fara experienta in Web Design, in urma asimilarii notiunilor de design si programare web predate la curs, sa ajunga sa stapaneasca pana la un nivel profesionist, toate procedeele de lucru in vederea conceperii si realizarii unui site web.

Sub indrumarea lectorilor nostri cu experienta in companii IT, cursantii vor realiza pas cu pas, toate temele si proiectele de curs. Sala de informatica este dotata cu laptopuri, proiector, tabla electronica interactiva, acces WIFI. 
Prin design web se intelege in general realizarea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice, pana la finalizarea programarii si introducerea propriu-zisa a datelor care alcatuiesc continutul site-ului - imagini, text, fisiere si alte elemente.

 

Conceperea unui site web presupune parcurgerea unor etape:

1.       Notiuni de comunicare si dezvoltare profesionala

2.       Introducerea informaţiilor şi datelor în formate electronice

3.       Validarea datelor

4.       Asigurarea securităţii datelor

5.       Analizarea scopului paginii web

6.       Proiectarea structurii site-ului

7.       Procesarea imaginilor, crearea de animaţii şi flash-uri

8.       Elaborarea de prototipuri

9.       Realizarea si testarea site-ului

10.   Publicarea și întrețierea site-ului


Cine poate participa la curs:

- orice persoana cu minim studii medii finalizate


Metoda de predare si durata:

Cursul se va desfasura sambata si duminica intre orele 10-16 cu pauza de cafea, timp de o luna, este conform standardelor ANC, iar in cadrul acestuia se vor prezenta atat elemente teoretice cat si practice avand la dispozitie laptopuri, proiector, tabla electronica interactiva, acces WIFI.


Total curs “Designer web” 40 ore

Centrul de meditatii T.O.P. - Curs avansat Web Designer


          Pachet valabil pentru participarea unei persoane la acest curs, pentru grup organizat se ofera reduceri, nu ezitati sa ne contactati. Centrul de meditatii TOP asigura echipamentele necesare desfasurarii cursului in cele mai bune conditii.  


INSCRIERE CURS

Centrul de meditatii T.O.P.

Este un Centru Educational ce ofera tinerilor o alternative de studiu si suport in pregatirea profesionala si scolara printr-o educare a invatatului folosind metode de predare moderne si interactive

Copyright Meditatii Top 2016. Toate drepturile rezervate.